Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. Marktlink Investment Partners

Fund II

Fondsen

INVESTERINGS MOGELIJKHEDEN

Marktlink Investment Partners wil haar investeerders graag de mogelijkheid bieden om ieder jaar aan private equity fondsen kapitaal te alloceren en is daarom voornemens met regelmaat nieuwe fondsen te introduceren.
De verwachting is dat rond de zomer Fonds III gelanceerd wordt. Indien u hiervoor belangstelling heeft en graag op de hoogte wil worden gehouden dan kunt u dat hieronder aangeven.

Nieuw fonds

Bekijk de teaser en blijf op de hoogte van het aankomende nieuwe fonds.

De strategie

De strategie van onze fondsen richt zich met name op het middensegment van de Europese private equity markt, bedrijven met een ondernemingswaarde van 50 tot 500 miljoen euro. 

In deze markt zit relatief minder concurrerend kapitaal (“dry powder”) vergeleken met de zogenaamde “large buy-out” market: de markt waar de grootste private equity firma’s actief zijn. 

Toegang

Toegang tot streng geselecteerde top fondsen en daarmee tot tientallen onderliggende bedrijven.

DIVERSIFICATIE

Diversificatie op basis van jaar, geografie, sector en investeringsstrategie

DEELNEMINGS- VRIJSTELLING

Deelnemingsvrijstelling mogelijk
voor investeerders vanuit een Nederlandse vennootschap

NETWERK

Netwerk van actieve ondernemers

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact

Samen gaan voor succes

Marktlink Investment Partners is trots op de private equity firma’s waar zij mee samenwerkt.

Contact

  Onze brochure

  Wij zijn trots op ons huidige portfolio aan topfondsen, benieuwd?

  Wat anderen over ons vertellen

  “De fundraising voor Bencis Fund VI was zeer succesvol en er was veel meer vraag vanuit investeerders om toe te treden in ons fonds dan dat we aanbod hadden. Echter gezien de relatie met Marktlink maar ook zeker gezien het fantastische netwerk van succesvolle ondernemers wat zich aan dit nieuwe initiatief heeft verbonden wilden wij Marktlink Investment Partners absoluut onderdeel maken van ons investeerdersnetwerk.

  Voor en door ondernemers, dat is ook waar wij als Bencis al meer dan 20 jaar voor staan.”

  Robert Falk

  Robert Falk

  Partner, Bencis Capital Partners

  Bencis_

  “Eind 2020 heeft Marktlink mij bijgestaan bij de participatie van familiebedrijf Simba Dickie Group in EXIT Toys, waarmee beide bedrijven profiteren van elkaars kennis en netwerk om gezamenlijk versneld internationaal te groeien. Tijdens het proces hebben wij ook met meerdere partijen private equity fondsen gesproken en zijn wij onder de indruk geraakt van de aanpak, ervaring en ideeën van deze partijen, maar ook zeker de historische rendementen. Mee investeren in hun fondsen bleek echter lastig voor een particuliere investeerder.

  Door de deelname in het fonds van Marktlink Investment Partners lukt dit nu wel en kan ik gespreid instappen in een mandje van fondsen met stuk voor stuk een uitstekende reputatie.”

  Leopold van os

  Ondernemer, EXIT Toys

  exittoys