Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. Marktlink Investment Partners

Investor Community

Toegang tot unieke
investor community

Investeerders in onze fondsen krijgen toegang tot een actieve Investor Community die is samengesteld uit deelnemers in het fonds. Deelnemers in het fonds krijgen daarmee exclusief toegang tot een uniek netwerk van andere actieve investeerders die vaak beschikken over een achtergrond als succesvol ondernemer. Marktlink Investment Partners wil deelnemers met elkaar te verbinden om optimaal te kunnen profiteren van elkaar kennis en netwerk. Ook brengen wij hierbij graag de investeringsmaatschappijen waar wij mee samenwerken naar voren.

Gedurende het jaar organiseren wij diverse activiteiten en evenementen voor de Investor Community, waaronder een exclusief jaarlijks MIP Investor Community event. Daarnaast zal Marktlink Investment Partners een actieve rol spelen in het verbinden van ondernemende deelnemers met de betrokken private-equityfondsen.

In september 2021 heeft het eerste Investor Community event plaatsgevonden tijdens de Formule 1 in Zandvoort, waar onder andere Waterland Private Equity en het managementteam van EQOM partners een presentatie hebben gegeven over hun succesvolle samenwerking. Ondertussen is duidelijk geworden dat Zandvoort volgend jaar opnieuw gastheer mag zijn van de Formule 1 in september. 

MIP kijkt er alvast erg naar uit!

Bekijk hier de sfeerimpressie
van de Dutch Grand Prix

Contact

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de Investor Community neem contact met ons op. Wij brengen u graag in contact met ons actieve netwerk van ondernemers.

De velden gemarkeerd met een * zijn minimaal nodig om uw vraag of reactie in behandeling te kunnen nemen. Klik op ‘Verzenden’ en wij nemen contact met u op.