Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit. Marktlink Investment Partners

Marktlink Investment Partners

EUR 100MLN OPGEHAALD BIJ NEDERLANDSE SUCCESVOLLE ONDERNEMERS EN PARTICULIEREN

Eind juni 2021 is het eerste fonds gesloten en hebben meer dan 100 Nederlandse beleggers (vooral ondernemers en families) gezamenlijk circa honderd miljoen euro aan kapitaal gecommitteerd. Het merendeel van het gecommitteerde kapitaal is ondertussen gealloceerd aan verschillende toonaangevende private equity firma’s zoals Waterland, Bencis en AlpInvest.

Drie onderscheidende
factoren

Marktlink Investment Partners is volledig gefocust op het investeren in private equity fondsen.

Team

Het team van Marktlink Investment Partners heeft veel ervaring in de private equity sector en werkt al jaren samen met elkaar. Het team is gezamenlijk verantwoordelijk voor het identificeren en analyseren van interessante investeringsmogelijkheden, de strategische allocatie en het portefeuillebeheer.

Piet Hein Conijn

Piet Hein heeft een ruime achtergrond binnen private equity en is in zijn werkzame leven bij alle facetten van het private equity investering vak betrokken geweest. In zijn meest recente functie bij Rabobank is Piet Hein verantwoordelijk geweest voor Fund of Funds en Co-investeringen namens de bank (EUR 1.5bn portefeuille). Piet Hein heeft hiervoor ervaring in private equity opgedaan bij AlpInvest Partners waar hij 5 jaar werkzaam was binnen het Co-Investment team, en Triacta een “hands-on” private equity investeerder met een focus op middelgrote ondernemingen, die hun hoofdkantoor in de Benelux hebben.

Managing Partner

Bastiaan van Slobbe

Bastiaan heeft een brede achtergrond in de financiële sector en is binnen Rabobank actief geweest binnen verschillende afdelingen, met als rode draad het helpen van klanten via private equity oplossingen en complexe financieringen. In zijn recente functie als private equity investment manager bij Rabobank viel hem op dat deze wereld nauwelijks toegankelijk is voor individuele beleggers, zoals hij zelf. In 2020 richtte hij samen met Piet Hein Marktlink Investment Partners op, met als doel hier verandering in aan te brengen.

Managing Partner

Maikel Bárcena

Maikel heeft als M&A-consultant bij Marktlink aan veel verschillende aan- en verkooptrajecten gewerkt waarbij een private-equity-investeerder betrokken is geweest. In 2021 heeft Maikel de overstap gemaakt naar Marktlink Investment Partners om het team te versterken en om zijn opgedane ervaring met private equity in te zetten voor de Marktlink investment community.

Junior Investment Manager

Toegang tot unieke
investor community

Investeerders in onze fondsen krijgen toegang tot een actieve investor community die is samengesteld uit alle deelnemers in het fonds. Iedere deelnemer in het fonds krijgt daarmee exclusief toegang tot een uniek netwerk van actieve investeerders die veelal beschikken over een achtergrond als succesvol ondernemer. Marktlink Investment Partners beoogt deelnemers met elkaar te verbinden om kennisoverdracht en het delen van elkaars netwerk optimaal te faciliteren.

Gedurende het jaar organiseert Marktlink Investment Partners diverse activiteiten en evenementen voor de investor community, waaronder een exclusief jaarlijks MIP investor community event. Daarnaast zal Marktlink Investment Partners een actieve rol spelen in het verbinden van ondernemende deelnemers met de betrokken private equity fondsen.